Κάντε Κράτηση
Παραλαβή
  
Παράδοση
  
Χώρα Κατοικίας
Νόμισμα
Site Secured with COMODO SSL
 Ειδικές Προσφορές - Κεφαλονιά, Ελλάδα

Λάσση

Citroen Jumpy από €60 / ημέρα → USD 68
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αργοστόλι

Daihatsu Cuore από €16 / ημέρα → USD 18
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κεφαλονιά Αεροδρόμιο EFL

Daihatsu Sirion από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σκάλα

Daihatsu Terios από €36 / ημέρα → USD 41
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πόρος Λιμάνι

Hyundai I10 από €16 / ημέρα → USD 18
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πόρος Λιμάνι

Hyundai Getz από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αργοστόλι

Daihatsu Terios Automatic από €40 / ημέρα → USD 45
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κεφαλονιά Αεροδρόμιο EFL

Toyota Yaris από €21 / ημέρα → USD 24
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σκάλα

Suzuki Jimny (Open Soft Top) από €32 / ημέρα → USD 36
εβδομαδιαία ενοικίαση

Λάσση

Ford Fiesta από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Λάσση

Volkswagen Golf από €23 / ημέρα → USD 26
εβδομαδιαία ενοικίαση

Αργοστόλι

Ford Focus από €23 / ημέρα → USD 26
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κεφαλονιά Αεροδρόμιο EFL

Suzuki Vitara (Open Soft Top) από €32 / ημέρα → USD 36
εβδομαδιαία ενοικίαση

Σκάλα

Daihatsu Cuore Automatic από €30 / ημέρα → USD 34
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πόρος Λιμάνι

Volkswagen Polo από €21 / ημέρα → USD 24
εβδομαδιαία ενοικίαση

Imperial Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κεφαλονιά, Ελλάδα

Η κοσμοπολίτικη Κεφαλονιά είναι νησί των Επτανήσων, στο Ιόνιο πέλαγος, ανάμεσα στη Λευκάδα, Ιθάκη και Ζάκυνθο. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται ακτοπλοϊκώς από τα λιμάνια του, με κύριο λιμάνι την Σάμη και αεροπορικώς από τον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλλονιάς «Άννα Πολλάτου». Λόγω του μεγέθους του νησιού, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental για τις μετακινήσεις σας. Ευρήματα βεβαιώνουν ότι η Κεφαλονιά κατοικείται από την παλαιολιθική εποχή.

Ο Όμηρος την αναφέρει με την ονομασία Δουλίχιον και Σάμη, ενώ το όνομα που έχει μέχρι σήμερα το οφείλει στους Κεφαλλήνες, αρχαίους ορεσίβιους κατοίκους της. Το 188π.Χ. κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, τον μεσαίωνα έγινε τμήμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αργότερα πέρασε στα χέρια των Νορμανδών, των Ενετών και για λίγα χρόνια των Οθωμανών, των Γάλλων και των Βρετανών, το 1864 ενώθηκε με την Ελλάδα, έζησε τη βάρβαρη γερμανική κατοχή κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, ενώ μετά την απελευθέρωση το 1944, άρχισε να αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό.

Ξεκινώντας από τη Σάμη την εξερεύνηση της Κεφαλονιάς με τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental Κεφαλονιά, θαυμάστε τα αρχαία μνημεία της πανάρχαιας πόλης, το αρχαίο κάστρο Παλαιόκαστρο και την ακρόπολη Κυάτη. Στην περιοχή υπάρχουν 17 καταγεγραμμένες τοποθεσίες σπηλαίων και υπόγειων λιμνών, η λίμνη Άβυθος, ο Καραβόμυλος με την παραλία του και το μαγευτικό Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης ή Σπήλαιο των Νυμφών με το νησάκι στο κέντρο, όπου οι προϊστορικοί κάτοικοι λάτρευαν τον θεό Πάνα και τις Νύμφες, το απερίγραπτης ομορφιάς σπήλαιο της Δρογκαράτης, οι πανέμορφες παραλίες Αντίσαμος και Κουτσουπιά.

Ακολουθώντας την ακτογραμμή του νησιού με τη φορά των δεικτών του ρολογιού, στα νότια της Σάμης επισκεφθείτε το λιμάνι Πόρος, το τρίτο λιμάνι της Κεφαλονιάς και πανέμορφο χωριό, στη θέση της αρχαίας πόλης Πρόνοι, τη Σκάλα με την ατελείωτη παραλία και τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα, το ωραιότερο χωριό των Βαλκανίων, Κουρκουμελάτα, το καταπράσινο παραδοσιακό χωριό Περατάτα στις πλαγιές του Αίνου με το βυζαντινό κάστρο του 12ου αιώνα, τον εθνικό δρυμό του Αίνου με τη μοναδική στον κόσμο Κεφαλληνιακή Μαύρη Ελάτη όπου ζουν οι αγέλες των άγριων μικρόσωμων αλόγων Equus Caballus.

Συνεχίζοντας τον γύρο της Κεφαλονιάς χάρη στην ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental Κεφαλονιά, συναντάτε την παραλία και το λιμάνι της Πεσσάδας, την Άβυθο, μια από τις ωραιότερες του νησιού, τις παραλίες Άι Χέλης, Άμμες, Πλατύς Γιαλός, Μακρύς Γιαλός και το θέρετρο Λάσση, την αρχαία πόλη Κράνη με τα Κυκλώπεια Τείχη, τις Καταβόθρες και τον εντυπωσιακό φάρο Φανάρι με την αμμώδη παραλία του στους Αγίους Θεοδώρους. Συνεχίστε προς το Αργοστόλι, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, γύρω από το φυσικό λιμάνι Αργοστολίου, ένα από τα ασφαλέστερα της Μεσογείου.

Δείτε το Λιθόστρωτο, τον κήπο του Νάπιερ, την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, τα μουσεία, το ιστορικό Θέατρο Κέφαλος και τη Γέφυρα Δεβοσέτου, τη μεγαλύτερη λίθινη γέφυρα επί θαλάσσης. Η λιμνοθάλασσα-υδροβιότοπος Κούταβος είναι ένας μικρός πράσινος παράδεισος κοντά στις παραλίες Κουμαριά και Λιβάδι.

Παρακάτω, συνεχίζοντας την περιήγηση με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental, συναντάτε το υπέροχο Ληξούρι και το λιμάνι Ληξουρίου, τα Λέπεδα με κόκκινη και πορτοκαλί άμμο, τις κόκκινες παραλίες Ξι και Μέγας Λάκος, τις παραλίες Κουνόπετρα, Πλατιά Άμμος, Πετανοί και Αθέρας, τη μαγευτική παραλία Μύρτος και το Σπήλαιο Μύρτου, την Άσσο με τον ομώνυμο αρχοντικό οικισμό και το Κάστρο, την Αγία Ιερουσαλήμ με τους ιππόκαμπους στα πεντακάθαρα νερά της και τις Αλατιές στα δυτικά.

Πιο βόρεια, οι πανέμορφες παραλίες Δαφνούδι, Έμπλυση και Φώκι αποτελούν καταφύγια της φώκιας Monachus-Monachus, σχεδόν δίπλα στο κοσμοπολίτικο λιμάνι στο Φισκάρδο, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, τα επιβλητικά αρχοντικά και το ειδυλλιακό τοπίο, ενώ η περιήγησή σας καταλήγει στην παραλία Αγία Σοφία και στο τουριστικό θέρετρο Αγία Ευφημία, απέναντι από την Ιθάκη. Με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental εξερευνήστε κάθε γωνιά του μαγευτικού αυτού νησιού, κάνοντας το ταξίδι σας στην Κεφαλονιά ένα από τα ωραιότερα της ζωής σας!© 2019 Imperial Car Rental